fredag 20 maj 2011

Chocolate cupcakes!

Igår bestämde jag och Krista oss för att baka cupcakes till grabbarna, som en överaskning. Vi var tvugna och handla lite ingredienser först så vi skulle gå till Target. Kollade vädret för säkerhets skull för det har ju regnat och åskat varje dag nu ett tag. Jo visst, "severe thunderstorm watch" var det ju. Himlen såg lite hotfull ut, men vi bestämde oss för att gå iaf, istället för att ta bilen. Det är ju så kort bit att gå. Vi tänkte att vi kunde ju stanna på Target lite längre ifall det skulle börja ösregna. När vi handlat klart det vi behövde och lite till så hade det knappt börjat regna så vi bestämde oss för att gå hem. Krista tog kundvagnen en bit på vägen men så fort vi kom till nästa parkering tillhörande Sports authority vägrade vagnen att rulla mer. Den bara låste sig liksom, vi skrattade och Krista skällde på den dumma vagnen och hur dumma vi var som inte tog bilen andå. Det hade dessutom börjat regna lite mer och vi hade en hel del kassar att bära på. Dum ide att inte ta bilen! Men, men vi hade turen att det inte började spö regna iallafall.
Vi bakade våra cupcakes och de vart riktigt chokladia. Frosting skulle Krista göra nästa dag, (idag) så vi kunde dekorera dem. Vi hade köpt röd dekorations gel och planen var att vi skulle ha ett P för Philly på dem. Hmmmmm, så blidde det inte. Den jäkla dekorations gel flaskan funkade ju inte, så det slutade med att vi lade på små röda jordgubbs godisar som dekoration. Tror dock inte det gjorde nåt, grabbarna gillade dem iaf. Nu var inte detta alla bekymmer vi hade med dessa cup cakes, det tillkommer oxå att den billiga elvispen vi köpte nästan brann upp när Krista skulle göra frosting, och den skulle ha 6 olika farter, jo men visst. Det fanns bara en fart och det var super duper fort. Sen så kan jag ju oxå nämna att skålarna vi använde för att mixa smeten i var blå, så det var små, små, små blåa flagor i smeten och frostingen hade små, små, små röda flagor från den röda skålen den mixades i.......... Hoppsan!!! Brände även armen på ugns luckan så jag fick en blåsa. Jäkla cup cakes, hahahahahaha! Och sanningen ar den att de smakade gott kvallen da vi bakade dem, men inte sa gott dagen efter. Med frostingen sa blev de jatte sota. 
Kandes nastan som om hela overaskningen blev lite misslyckad. Men, men.


Nu sitter jag har och vantar pa att Joey ska komma hem, det blir donken till kvalls mat fro jag har ingen lust eller nagra ra varor att laga nat av. Vadret ar sa trakigt just nu, det regnar inte hela dagarna men varenda jakla dag!!!! Nu far det vara nog sa jag kan ga ut. Haller pa att bli lite smatt galen av att bara sitta inne och se pa samma film om och om igen. 


Hoppas imorgon blir en battre dag. Lordag ar det ju och det ar ju skont, men inte for oss for da jobbar Joey heeela langa dagen. Fran 9 pa morgonen till 21 pa kvallen. Kanske blir en svang till kopcentrumet for att byta strl pa den dar skjortan jag kopte forra sondagen. Finns ju inte sa mycjet annat att gora om det regnar.


Ha en bra helg!!


<3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar